در جلسه دبيران شوراياريهاي مناطق با شهردار تهران مطرح شد
مشكلات تهران، منطقه به منطقه
تاریخ انتشار:دوشنبه ۶ دی ۱۳۹۵ ساعت ۱۱:۴۱
در نشست صميمي دبیران شورایاری مناطق 22 گانه با شهردار تهران هريك از دبيران شوراياريها به بيان مشكلات مناطق خود پرداختند و شهردار تهران شونده اين مشكلات بود. محمدباقر قاليباف در اين ديدار بر حمايت شهرداران مناطق از شوراياران تاكيد كرد و آنها را واسطه میان مردم و مسئولان دانست كه مشکلات منطقه را پیش از همه حس میکنند. اين گزارش مروري است بر اهم مشكلات مطرح شده توسط دبيران شوراياريها.
- صالح صیامی، دبیر شورایاران منطقه 21 با اشاره به مشکل عمده ساکنین این منطقه در بحث حمل و نقل عمومی و رفت و آمد شهروندان این منطقه درخواست رسیدگی به این موضوع را داشت. وی همچنین با اشاره به نبود سرا در 4 محله این منطقه خاطرنشان کرد: نبود سرا در این 4 محله فعالیتهای فرهنگی و اجتماعی را با مشکل روبه رو کرده است اما تلاش شورایاران و شهروندان برای انجام این نوع فعالیت ها بدون وجود سرا هم ادامه دارد.
- جعفر شربیانی دبیر شورایاران منطقه 20 به علت سفر به عتبات عالیات در نشست حضور نداشت.
- موسی سهرابی، دبیر شورایاران منطقه 19 نیز با اشاره به بدهیهای فراوان منطقه به پیمانکاران، گفت: معابر بسیاری که دارای مصوبه نیز هستند هنوز ساخته نشده و باید به اینها مشکل 180 هکتاری منطقه 19 را نیز افزود.
- عبدالله لطفی، دبیر شورایارران منطقه18 سخنران بعدی بود که منطقه 18 شهرداری تهران را کم برخوردارترین منطقه تهران دانست و اظهار داشت: پروژه های نیمه تمام سطح منطقه، معضل سد معبر وگسترش روز به روز آن، معادن شن و ماسه، بازار آهن، خطوط راه آهن و ناوگان حمل و نقل فرسوده از جمله مسائل اصلی محلات منطقه 18 است.
- صداقت پورعباسی، دبیر شورایاران منطقه 17 با اشاره به بلوغ خوبی که بعد از گذشت 15 سال در شورایاری ها اتفاق افتاده است، تصریح کرد: امروز زمان پیگیری قانونی شدن نهاد شورایاری است و نهالی که طی این سال ها فراز و فرودهای بسیاری را سپری کرده اکنون باید به بار بنشیند. اجرایی نشدن مصوبات جلسه نظارت ستادی منطقه 17 نیز گلایه وی از شهردار تهران بود.
- محمد آزادی، دبیر شورایاران منطقه 16 نیز با انتقاد از ابلاغ دیرهنگام مصوبات جلسه نظارت ستادی این منطقه گفت: معضلات اجتماعی مسئله اصلی و ادامه دار محلات منطقه 16 است و ما اکنون در محله باغ آذری میزبان میهمانان ناخوانده محله هرندی هستیم.
- اکبر بهمنی، دبیر شورایاران منطقه 15 با اشاره به مطرح شدن مسائل منطقه در جلسه نظارت ستادی شهردار تهران که به تازگی در منطقه 15 برگزار شده بود نوبت سخنرانی خود را به نفر بعدی داد.
- حسین حاجی قربانی، دبیر شورایاران منطقه 14 با تاکید بر همکاری خوب شهرداری تهران با شورایاران در طول سالهای گذشته، تصریح کرد: باوجود همکاری شهرداری اما دستگاههای دیگر همکاری لازم را با شورایاران نداشتند و اگر این اتفاق میافتاد بسیاری از مشکلات محلات حل شده بود. وی در بخش دیگر صحبت هایش با اشاره به فعالیت شورایاران در شناسایی نیازمندان محلات، گفت: لازم است در این خصوص قرارگاه امام رضا (ع) همکاری گسترده تری با شورایاران داشته باشد.
- سید جعفر بهشتی، دبیر شورایاران منطقه 13 عمده مشکل این منطقه را وجود پادگانها دانست و گفت: 20 درصد از فضای منطقه 13 در اختیار پادگان های نظامی است که با خروج نیمی از این 20 درصد مشکل فضای سبز منطقه گرههای ترافیکی موجود رفع میشود. پیگیری تعریض خیابان پیروزی، ساماندهی کارتن خواب ها، تکمیل سرای محله حافظیه و ساماندهی ترمینال شرق از دیگر خواسته های وی از شهردار تهران بود.

- میکائیل سعید دبیر، شورایاران منطقه 12 نیز با ذکر این نکته که مسائل و مشکلات محلات این منطقه در جلسه نظارت ستادی دو هفته قبل با شهردار تهران مطرح شده است نوبت خود را به منطقه 11 داد.
- سهراب خلیلی دبیر شورایاران منطقه 11، اساسیترین مشکل محلات این منطقه را بحث آسیب های اجتماعی ذکر کرد و گفت: کوچ ساکنین محله هرندی به ناحیه 4 منطقه 11 که مجاور این محله است معضلات بسیاری را برای شهروندان در این ناحیه رقم زده است که ضروری است فورا پیگیری شود. اولویت قرار گرفتن بهره برداری از ایستگاه های متروی منطقه، احداث پل روگذر یا زیرگذر در چهارراه لشکر و انتقال شرکت دخانیات از دیگر درخواست های خلیلی از شهردار تهران بود.
- محسن رهایی، دبیر شورایاران منطقه 10 خواستار عقب نشینی پادگان جی از محدوده شهری شد و گفت: خطوط مترو و ایستگاههای موجود در منطقه 10 باعث نشست زمین در برخی نقاط شده که باعث نگرانی مردم شده است و ضروری است تا به صورت جدی پیگیری شود.
- رضا خدابخش، دبیر شورایاران منطقه 9 با انتقاد از عدم تعامل شهرداری منطقه با شورایاران گفت: عدم شناخت شهردار فعلی از قوانین مدیریت شهری و ارجاع امور به قائممقام باعث پاسکاری امور بین این دو شده است، ضمن اینکه جایگاه شورایاران در این منطقه نیز مناسب نیست. تعیین تکلیف پادگان جی، حضور مجموعههایی از شهرداری در طبقات دو سرای محله و اشغال کامل یک سرا نیز از عمده مشکلات فرهنگی این منطقه است.
- محمدرضا رئیسی دبیر شورایاران منطقه 8 با تاکید بر اقدامات ارزندهای که توسط شهرداری در شهر تهران صورت گرفته است، گفت: اما این مجموعه فعالیتها و اقدامات گرانبها هیچ گاه به درستی و آنطور که شایسته است به شهروندان اطلاع رسانی نشده است.
- حجت سید کریمی، دبیر شورایاران منطقه 7 نیز نوبت خود را به نفر بعدی داد.
- جمشید رحمانی پناه، دبیر شورایاران منطقه 6 با تقدیر از اقدامات انجام شده توسط مدیریت شهری در شهر و منطقه 6، گفت: از صفات مدیر جهادی این است که با وجود تمام سنگ اندازیهای دیگران در مسیر کار و فعالیت، کار و مسیر درست را ادامه دهد و این مهم را امروز شهردار تهران انجام می دهد. وی هچنین با اشاره به ترافیک سنگین حدفاصل پل نصر تا جلال آل احمد خواستار رفع این مشکل ترافیکی مردم منطقه شد.
- امیر قاسمی، دبیر شورایاران منطقه 5 با اشاره به لزوم نظارت بر فعالیت تمام اجزای شهرداری تهران، تصریح کرد: با تمام اقدامات و فعالیتهای ملی، منطقهای و محلهای اجرا شده در شهر، باید دقت داشت که شهروندان اقدامات صورت گرفته یا انجام نشده داخل کوچه و محله خود را می بینند. گاهی شما به عنوان شهردار تهران به زیرمجموعه های خود دستوری می دهید اما تا به مرحله اجرا در بیاید براساس تفسیر اشخاص 180 درجه تغییر میکند و عملکرد یک فرد یا گروهی باعث بدبینی مردم به فعالیت های شهرداری تهران و کل نظام می شود. وی واگذاری مدیریت فضاهای ورزشی به سازمان ورزش را اقدامی مشکل ساز خواند و گفت: این کار قدرت نفوذ مناطق را در این حوزه خاص و مهم کاهش میدهد. فراهم نمودن مقدمات دیدار شورایاران شهر تهران با مقام معظم رهبری از درخواستهای دیگر وی و شورایاران حاضر در نشست بود.

- داوود مبارکی، دبیر شورایاران منطقه 4 با گلایه از کمبود اعتبارات در بحث ساخت و نگهداشت فضاهای ورزشی، معابر بزرگراهی و تقاطع های غیرهمسطح، اظهار داشت: انتقال پادگان کوهک و 06 از منطقه خواسته اساسی مردم محلاتی است که این دو پادگان در آن قرار گرفته اند.
- فاطمه سوری، دبیر شورایاران منطقه 3 و تنها بانوی دبیر منطقه با اشاره به معضل ترافیک در منطقه 3، گفت: تمام معابر منطقه از ساعات آغازین صبح تا پاسی از شب زیر بار ترافیک هستند. آمار بالای مدارس غیرانتفاعی موجود در منطقه نیز بر این مسئله شدیدا دامن زده است به صورتی که در یک محله دروس تنها 70 مدرسه غیرانتفاعی وجود دارد. وی تخریب باغات منطقه به اسم مصوبه برج-باغها را که هیچگاه در اجرای آن قانون رعایت نمی شود دیگر معضل این منطقه دانست.
- سیدحامد حسینی، دبیر شورایاران منطقه 2 سخنران بعدی بود که ضرورت ایجاد پارکینگهای طبقاتی به صورت مشارکتی را مورد تاکید قرارداد و خاطرنشان کرد: لازم است تا در میادین، مراکز خرید و ورودی طرح ترافيك، پارکینگهای طبقاتی احداث شود تا آشفتگی در معابر ناشی از کمبود پارکینگ برطرف شود. وی طرح رسیدگی به نیازمندان در سطح شهر تهران را اقدامی ارزشی توسط شهرداری دانست و گفت: بحث پایان کار ساختمانهای موجود در برخی شهرکهای منطقه به انجام رسیده که نیاز است سریعتر پیگیری شود.
- سید مهدی اعرابی، دبیر شورایاران منطقه يك در ادامه این نشست گفت: دستاوردهای 10 سال گذشته مدیریت شهری و تغییرات صورت گرفته در سیمای شهر ملموس و قابل تقدیر است و بی انصافی است اگر به این موضوع اقرار نکنیم. در بحث تکمیل خطوط متروی تهران اقدام ارزنده ای صورت گرفته که به نظر بنده نباید به تکمیل خطوط 6 و 7 بسنده کرد و باید 3 خط باقیمانده را نیز آغاز کرد تا مدیریت بعدی شهر نیز مجبور به ادامه آن شود. تاکید بر پیگیری خروج نمایشگاه ها از شهر تهران نیز درخواست دیگر اعرابی از شهردار تهران بود.
کد مطلب : ۷۳۹